Skip to content

Condica de sugestii și reclamații

Condica de sugestii și reclamații

Postby DanielKozak » Tue Feb 10, 2009 5:26 pm

Nu îți plac propunerile noastre, dar ai o altă idee mai bună? Arată-ne-o sau spune-ne unde o găsim. Critica e bună, dacă e constructivă. De cârcoteli ne-am cam săturat.
DanielKozak

Re: Condica de sugestii și reclamații

Postby gboldis » Mon Feb 16, 2009 11:00 am

Cred ca le-ati face un mare serviciu timisorenilor daca ati elimina de pe bancnota de 10 lei, "Timisoara , micuta Viena".
E un tag fortat si artificial, nu credeti? E clar ca noi romanii suntem amatori de supra numiri si denumiri de genul Maradona din Carpati, sau Micutul Paris, dar nu cred ca creativilor din proiect le-ar place sa fie apelati cu "Micutii Bernbach".

Banatul oricum are o mare problema de perceptie cu "banatu-i fruncea", iar acum, mai lipseste sa i se alimenteze proiectia de micuta Viena. Nu-i va va aduce altceva decat adancirea intr-o alta impostura ori realitatea e total diferita.

Pe de alta parte nu am intalnit oras care sa vrea sa fie altceva decat ceea ce poate fi prin el insusi. Barcelona nu vroia sa fie micul New York, cum nici Berlin nu vroia sa fie micutul Tokio. Cam asta as sugera si reclama eu. Multam
gboldis

Re: Condica de sugestii și reclamații

Postby bucur » Tue Feb 17, 2009 10:43 am

Nici cu orasul bucuriei nu e chiar OK. Eu as fi ales Ateneul. Sau Muzeul Enescu, daca vi se pare ca Ateneul s-a tocit. Privelistile aeriene sunt greu de recunoscut.
bucur

Return to Board index

Return to Discutii generale